Zimski športni dan – vsebine

Spoštovane dijakinje in spoštovani dijaki!

V sredo, 29. 1. 2020, bomo izvedli ZIMSKI ŠPORTNI DAN.

Športni dan je obvezen za vse dijake. Dijaki s celoletnim opravičilom pri športni vzgoji bodo imeli nadomestno dejavnost na šoli. Dijaki, ki se iz kakršnega koli opravičljivega razloga športnega dne ne bodo udeležili (npr. bolezni), bodo imeli 22. junija 2020 organiziran nadomestni športni dan.

Na izbiro imate naslednje vsebine:

  • smučanje in deskanje na Mariborskem Pohorju (celoletna smučarska vozovnica ali dnevna karta 14 €),
  • smučanje in deskanje na Rogli (plačilo avtobusa in dnevne karte 23 €),
  • pohod z drsanjem (plačilo vstopnine 2,50 € in uporabe drsalk 2,30 €),
  • zimski pohod po obronkih Pohorja (brezplačen),
  • bowling v centru STRIKE na Teznu (le za dijake 4. letnikov, plačilo vstopnine 3 €).

Prijava in izbira vsebine je možna samo elektronsko.

Na vaš e-naslov (preko eAsistenta) ste dobili sporočilo s povezavo za prijavo na športni dan. Prijave bodo možne do petka, 10. 1. 2020.  Po tem datumu prijave ni več možno spreminjati.

Dijaki, ki ne boste izbrali dejavnosti na športnem dnevu, boste razvrščeni na brezplačen pohod (pohod po obronkih Pohorja).

Prosimo, da prijavo izpolnite vsi, tudi tisti, ki imate celoletno opravičilo pri športni vzgoji (v prijavi boste to označili).

Razredni  blagajniki bodo v ponedeljek, 13. 1. 2020 dobili sezname po dejavnostih.  Sezname dvignete pri Poloni Rajher, prof.  med 10.15 in 11.15 v kabinetu ŠVZ.  Denar bodo pobrali  in ga skupaj s seznamom oddali do petka, 17. 1. 2020 v računovodstvu šole.

Želimo vas opozoriti, da se zaradi nepredvidljivih vremenskih pogojev, lahko program tudi spremeni. Na športnem dnevu je obvezna ustrezna zimska športna oprema (ustrezna zimska obutev, zimska oblačila, kapa, rokavice).

Lep pozdrav

aktiv športnih pedagogov

 

Oznake: